Kloosterman+wint+Stigas+Gezond+%26amp%3B+Vitaal+Werken+Prijs
Nieuws
© Stigas

Kloosterman wint Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs

Loon-, grondverzet- en transportbedrijf Kloosterman in Kapelle heeft de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs gewonnen. Dat is donderdag bekendgemaakt tijdens een symposium op landgoed Mariënwaerdt in Beesd.

Volgens de jury hanteert Kloosterman een werkwijze die praktisch toepasbaar is voor het overgrote deel van de agrarische en groene sector. 'Bij dit bedrijf worden de mensen zelf aan het denken en aan het praten gezet over de kernwaarden van het bedrijf.'

De prijs is bekend gemaakt door Heidi Boussen, directeur Gezond en Veilig Werken van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, en uitgereikt door Wim van den Boomen van LTO Nederland en Jeroen Warnaar van CNV Vakmensen, respectievelijk werkgeversvoorzitter en werknemersvertegenwoordiger in het bestuur van Stigas.

Publieksprijs

De publieksprijs ging naar grond-, weg- en waterbouwbedrijf K.A. van Daalen in Pijnacker. Andere genomineerden waren De Jong Lelies in Andijk, Bunnik Plants in Bleiswijk en Jonkers Hoveniers in Venlo.

Stigas helpt ondernemers en werknemers om gezond, veilig en duurzaam te werken in de agrarische sector. De wedstrijd dient als stimulans.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  26° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  30° / 15°
  10 %
 • Vrijdag
  32° / 16°
  10 %
Meer weer