Amazone+ZA%2DM+Easy+strooit+eenvoudig+en+precies
Nieuws
© Eigen Foto

Amazone ZA-M Easy strooit eenvoudig en precies

Amazone heeft voor de ZA-M serie dubbele schotelstrooiers de EasySet bedieningscomputer ontwikkeld. Daarmee kan de chauffeur de doseerschuiven van de ZA-M elektrisch aansturen.

Met een druk op de knop zijn op de kopakker de beide doseerschuiven te openen of te sluiten. In de geren heeft de bestuurder de mogelijkheid de schuiven links en rechts onafhankelijk van elkaar te bedienen. Op de EasySet geven led-lampjes aan of de doseerschuiven geopend of gesloten zijn.

Bovendien kan met een druk op de knop op de bedieningscomputer de strooihoeveelheid dynamisch voor elke zijde afzonderlijk worden aangepast. De schuifopening wordt dan voor elke kant weergegeven op het display. Daarmee is de hoeveelheid meststof tijdens het rijden aan de behoefte van het gewas aan te passen.

Drie basismodellen

De kunstmeststrooier serie ZA-M bestaat uit drie basismodellen met 1.000, 1.200 en 1.500 liter. Die zijn met bijbehorende opzetranden tot maximaal 3.000 liter uit te breiden. Met mogelijke werkbreedtes van 10 tot 36 meter is de ZA-M Easy flexibel te gebruiken.

Weer

 • Vrijdag
  25° / 11°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 13°
  10 %
 • Zondag
  27° / 19°
  10 %
Meer weer