Nieuwe+Air+Control+MAX%2Dventilator+van+Tolsma
Nieuws
© Eigen Foto

Nieuwe Air Control MAX-ventilator van Tolsma

Tolsma Grisnich heeft tijdens de internationale vakbeurs Interpom in Kortrijk de Air Control MAX gepresenteerd. De toegepaste techniek in dit nieuwe apparaat zorgt voor extra rendement.

De prestaties van deze technieken onderscheiden zich volgens de fabrikant binnen het huidige aanbod van ventilatoren. Het toerental is tot 35 procent lager, de luchtopbrengst 7 procent hoger en het geluidsniveau is 36 procent lager.

De Air Control MAX is door Tolsma Grisnich volledig in eigen huis ontwikkeld. De Air Control MAX heeft onder meer geoptimaliseerde vleugelprofielen. De schoepen hebben een opstaande vleugeltip wat de luchtstroom optimaliseert.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  23° / 11°
  20 %
 • Donderdag
  24° / 13°
  50 %
 • Vrijdag
  23° / 15°
  20 %
Meer weer