Delphy start adviesteam biologische teelten

Adviesorganisatie Delphy start per 1 januari 2019 met een gespecialiseerd team adviseurs biologische akkerbouw en vollegrondsgroenten. Volgens Delphy vraagt de groei van de sector om een doorgaande kennisontwikkeling en kennisimplementatie.

Delphy+start+adviesteam+biologische+teelten
© Huisman Media

Gespecialiseerd advies in de biologische teelten is niet nieuw. ‘Wel is nieuw dat we binnen Delphy nu niet meer onder de gangbare teelten vallen, maar een eigen, gespecialiseerd, team hebben’, vertelt Christoffel den Herder.

Hij is senior adviseur biologische akkerbouw en gaat leiding geven aan het nieuwe team. ‘De biologische teelten hebben eigen kennisstromen en een echt eigen manier van adviseren. Uiteraard blijven we wel kennis delen met onze collega’s die werken in de gangbare akkerbouw en vollegrondsteelt. We kunnen veel van elkaar leren.’

Biologische advisering

Met het gespecialiseerde team hoopt Delphy te kunnen groeien op het gebied van biologische advisering, zowel in grootte als in kennis. Die groei past volgens de organisatie bij een steeds grotere en bredere vraag naar kennis en advies.

Het nieuwe team richt zich op het ontwikkelen van kennis door middel van praktijkonderzoek, projecten en demo’s. Deze kennis wordt vervolgens weer verwerkt in de adviezen aan klanten.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  2° / -1°
  5 %
 • Maandag
  4° / 2°
  20 %
 • Dinsdag
  5° / 3°
  5 %
Meer weer