Courage+krijgt+200%2E000+euro+voor+innovatieve+projecten
Nieuws
© eigen foto

Courage krijgt 200.000 euro voor innovatieve projecten

Stichting Courage krijgt dit jaar 200.000 euro subsidie van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

Het geld is bestemd voor een reeks van innovatieve projecten die volgens het ministerie relevant zijn voor de maatschappelijke uitdagingen waar de melkveehouderij voor staat. 'Het innovatieve gehalte verschilt van praktisch (Graze Guide) tot zeer futuristisch (floating farm)', staat in het subsidiebesluit.

De projecten van Courage vallen onder het cluster 'starters' en 'nieuwe concepten' van de Investeringsimpuls uit de Voedselagenda. Dat is voor LNV ook de reden om subsidie te vertrekken voor de inzet van Courage voor de uitvoering van deze projecten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  25° / 11°
  10 %
 • Zaterdag
  32° / 13°
  10 %
 • Zondag
  27° / 19°
  10 %
Meer weer