Kas+groeit+en+Mobiliteitscentrum+Glastuinbouw+samen
Nieuws
© VidiPhoto

Kas groeit en Mobiliteitscentrum Glastuinbouw samen

Kas groeit en het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw gaan samen verder onder de naam Kas groeit. De twee adviseren over werken en leren in de glastuinbouw.

Sinds 2015 ondersteunt Kas groeit werkgevers in de glastuinbouw bij het opleiden en ontwikkelen van werknemers. Daarbij is een steeds hechtere samenwerking met het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw ontstaan, meldt Kas groeit.

Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw helpt werkzoekenden in de glastuinbouwsector sinds 2009 bij het vinden van nieuw werk. 'Na een periode van hoge werkloosheid heeft er een flinke verschuiving plaatsgevonden naar een tekort aan goede vakmensen. Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw is zich meer gaan richten op nieuwe instroom.'

Meer instroom

Het nieuwe Kas groeit brengt bedrijven en studenten bij elkaar voor stages en helpt bij het invullen van vacatures, HR-beleid, loopbaanontwikkeling, scholing en leren op de werkplek. Door werkgevers, werknemers en het onderwijs aan elkaar te verbinden, wil Kas groeit zorgen voor meer instroom van werknemers in de glastuinbouw.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  20° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  22° / 9°
  10 %
 • Zondag
  26° / 12°
  20 %
Meer weer