Nieuw+remsysteem+voor+New+Holland+T7+en+T6
Nieuws
© Eigen Foto

Nieuw remsysteem voor New Holland T7 en T6

New Holland introduceert een nieuw en intelligent aanhangerremsysteem op de T7 AutoCommand- en T6 AutoCommand-trekkers. Het remsysteem regelt automatisch de luchtremmen van getrokken werktuigen en zorg voor meer stabiliteit bij het afremmen.

Deze innovatie is op Agritechnica bekroon met een zilveren medaille. Het remsysteem verbetert de stabiliteit tijdens het rijden met een aanhanger en zorgt voor meer veiligheid tijdens transport en veldwerkzaamheden.

Het systeem zorgt ervoor dat de zogenoemde deceleratiesnelheden van de trekker en de bijbehorende aanhanger op elkaar zijn afgestemd, wanneer de bestuurder de trekker afremt op alleen de transmissie, zonder de bedrijfsremmen te gebruiken.

Instabiliteit

Wanneer een trekker met aanhanger wordt afgeremd op alleen de transmissie, kan de duwkracht van de motor instabiliteit veroorzaken. Dit geeft kans op schaarbewegingen, vooral op steile hellingen of oppervlakken met weinig wrijving, zoals bevroren wegen of grasland.

Het intelligente aanhangerremsysteem kan dit voorkomen. Een elektronisch geregeld aanhangerremventiel schakelt automatisch de aanhangerremmen in om de aanhanger evenveel af te remmen als de trekker. De getrokken werktuigen hoeven hiervoor niet te worden gemodificeerd.

Weer

 • Dinsdag
  26° / 14°
  10 %
 • Woensdag
  26° / 17°
  60 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
Meer weer