Trioliet maakt Solomix 2 VLL serie compleet

Trioliet introduceerde vorig jaar de Solomix 2 VLL New Edition serie met een inhoud van 12 tot 20 kuub. De versie is nu ook verkrijgbaar met een inhoud van 24 en 28 kuub.

Trioliet+maakt+Solomix+2+VLL+serie+compleet
© Eigen foto Trioliet

Daarmee is het assortiment Solomix VLL New Edition voermengwagens voor zowel kleine als grote melkveebedrijven compleet.

De Solomix 2 2800 VLL voermengwagen, de grootste uit de serie, is voorzien van twee Long Life vijzels van 22 millimeter dik.

De dikke vijzels garanderen een langere levensduur van zowel de vijzels als de mengwagen. De Long Life vijzels zijn als optie is dit leverbaar voor de voermengwagens van 12 tot 24 kuub.

Mengresultaat

Het ontwerp van de mengkuip van de Solomix 2 2800 VLL is aangepast, waardoor het voer nog beter in horizontale en in verticale richting wordt verplaatst.

In combinatie met de scherpe Trioform vijzelmessen (maximaal tien per vijzel) worden alle voercomponenten zorgvuldig gesneden en gemengd.

Wendbaar

De voermengwagen heeft een smalle, diepe mengkuip. Omdat de wielen als het ware naast de mengkuip zijn geplaatst en ook nog eens in het midden van de bak, is de machine wendbaar en ook geschikt voor lage, kleine stallen.

Dankzij het slanke ontwerp van de mengkuip in combinatie met smalle vijzels is er weinig weerstand. Dat resulteert in een lagere vermogensbehoefte en dus minder brandstofverbruik.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer