Vakbeurs+in+Opende+ondanks+inkuilweer+toch+geslaagd
Nieuws
© CNO-Expo

Vakbeurs in Opende ondanks inkuilweer toch geslaagd

Ondanks het inkuilweer zijn de Melkvee- en Akkerbouwdagen Noord Nederland toch geslaagd. Dat zijn beursorganisator Johan Wolters. 'Bij beter beursweer hadden we zeker een derde meer bezoekers kunnen trekken.'

Vorige week vond de eerste editie van Melkvee- en Akkerbouwdagen in het Groningse Opende plaats. De organisatie spreekt van een kwalitatief hoogwaardige vakbeurs. 'Exposanten zijn tevreden en de grote spelers hebben zich alweer aangemeld voor de editie in 2019. Er was behoefte aan een kwalitatief goede agrarische vakbeurs in deze regio en dat is gelukt;, zegt Wolters van CNO-Expo.

Door het warme weer werden boeren verplicht te gaan inkuilen en kon helaas niet iedereen de vakbeurs bezoeken. 'Ondanks dat hebben er maar liefst 5.731 bezoekers een bezoek gebracht. Bij betere weersomstandigheden hadden we zeker 30 procent meer kunnen trekken naar de vakbeurs', denkt Wolters.

Noviteiten

Vanuit de bezoekers kwamen positieve geluiden over het diverse aanbod en de noviteiten die tijdens de vakbeurs te zien waren. Exposanten hadden groots uitgepakt om alle nieuwe producten te laten zien. Van de kleinste technieken tot de grote trekkers stonden uitgestald. Voor volgend jaar is de datum ook weer vastgelegd op 14, 15 en 16 mei 2019.

Voor de komende maanden is CNO-Expo ook weer druk met een tweetal vakbeurzen die gaan plaatsvinden. Zo zal er op 26 tot en met 28 juni Land- en Tuinbouwbeurs plaatsvinden in Rijssen en Milchvieh und Ackerbautage van 20 tot 22 juli in Münster Nienberge.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  20° / 11°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 9°
  10 %
 • Zondag
  26° / 12°
  20 %
Meer weer