Countus blikt terug op succesvol jaar

Accountantsorganisatie Countus meldt in het jaarverslag een succesvol jaar achter de rug te hebben. De winst voor belastingen steeg, het personeelsbestand groeide en de organisatie zegt op alle relevante terreinen groei en ontwikkeling te hebben doorgemaakt.

Countus+blikt+terug+op+succesvol+jaar
© Nieuwe Oogst

Het resultaat voor belastingen is daardoor met 612 procent toegenomen tot bijna 1,7 miljoen euro. De omzet per voltijdswerknemer (fte) is met 6,5 procent gestegen tot 103.700 euro per jaar. Afgelopen jaar zijn 95 nieuwe medewerkers ingestroomd, waardoor het gemiddelde stijgt naar 529 fte, verdeeld over 28 vestigingen.

De balans is hierdoor verbeterd. Op een balanstotaal van bijna 22 miljoen euro bedraagt de solvabiliteit (eigen vermogen/balanstotaal) van Countus 62,5 procent.

Countus Groep

Countus Groep is een middelgrote accountants- en adviesorganisatie met 600 medewerkers en 28 vestigingen in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. De dienstverlening richt zich op ondernemersadvies en accountancy (controle- en samenstelpraktijk) en is daarmee een relatief grote speler in de agrarische sector.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer