Nieuwe+fabriek+van+CNC+Grondstoffen+officieel+geopend
Nieuws
© Eigen foto

Nieuwe fabriek van CNC Grondstoffen officieel geopend

De nieuwe Indoor Verse Compost fabriek van CNC Grondstoffen in het Limburgse Milsbeek is vrijdag officieel geopend. Koning Willem Alexander verrichtte de openingshandeling.

Indoor Verse Compost is een ingrediënt voor doorgroeide compost. Eind december 2017 zijn alle 32 tunnels van de nieuwe fabriek in gebruik genomen, waardoor de doorgroeide compost van CNC Grondstoffen nu wordt geproduceerd op basis van Indoor Verse Compost met een optimale procesduur.

CNC Grondstoffen verwerkt jaarlijks meer dan 600.000 ton paardenmest, kippenmest en gips tot doorgroeide compost voor de teelt van champignons, ofwel champignonsubstraat. CNC Grondstoffen is één van de vijf bedrijven van CNC Holding. De bedrijvengroep heeft acht vestigingen in Nederland en Polen en verkoopt substraten voor de teelt van paddenstoelen in meer dan dertig landen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 14°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
Meer weer