Case IH helpt met precisielandbouw

Case IH biedt haar klanten de mogelijkheid tot realtime uitwisseling van machinegegevens met The Climate Corporation om zo de productiviteit en efficiëntie op het veld te verbeteren.

Case+IH+helpt+met+precisielandbouw
© Koos van der Spek

Case IH en The Climate Corporation, een dochteronderneming van Monsanto, hebben een nieuw partnerschap aangekondigd. Doel van deze samenwerking is een portfolio van mogelijkheden voor gegevensuitwisseling te ontwikkelen om boeren te helpen bij realtime visualisatie van gegevens.

Case IH zal haar klanten tweerichtingconnectiviteit bieden voor gegevensuitwisseling tussen het AFS Connect precisielandbouwplatform en het Climate FieldView digitale landbouwplatform van The Climate Corporation. 'Deze overeenkomst zorgt voor een verdere integratie van agronomie en precisielandbouw voor Case IH-klanten', zegt Andreas Klauser van Case IH.

Hulpmiddel

Met dit partnerschap kan Case IH een systeem leveren voor de visualisatie van agrarische gegevens en een hulpmiddel voor op machinegegevens gebaseerde besluitvorming en ondersteuning. Toegang hebben tot deze informatie in het groeiseizoen zal de productie en winst van klanten kunnen bevorderen.

Klauser: 'AFS Connect staat voor open architectuur om veldwerkzaamheden te vergemakkelijken en flexibiliteit te bieden bij het delen en toepassen van gegevens. Wij zijn verheugd om dit voort te zetten met een zich steeds verder ontwikkelende oplossing die is afgestemd op de behoeften van onze klanten.'

Data uitwisselen

Naast de voordelen van dit partnerschap op het veld zijn er ontwikkelingen voorzien om dealers te ondersteunen. De twee bedrijven zijn aan het werk om landbouwers in staat te stellen om realtime machinegegevens uit te wisselen met hun dealer, zodat ze nog sneller zijn te helpen.

Klanten die via Case IH-dealers geleverde Climate FieldView gebruiken, kunnen in de loop van 2018 extra functies van de Climate FieldView cabineapp tegemoetzien.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer