Samenwerking+Case+IH+en+Microsoft+voor+onderhoud+op+afstand
Nieuws
© Eigen Foto

Samenwerking Case IH en Microsoft voor onderhoud op afstand

Case IH en Microsoft werken voor de toekomst samen op het gebied van onderhoud op afstand. Het doel is optimale service voor de klanten te verkrijgen door machinestilstand terug te brengen en de efficiëntie te verbeteren.

Case IH werkt samen met Microsoft aan een geavanceerd project dat gebruik maakt van Mixed Reality in een Industry 4.0-perspectief. Dit project maakt het mogelijk om onderhoudsexperts ogenblikkelijk naar een willekeurige klant of dealerwerkplaats waar dan ook in Europa, het Midden-Oosten en Afrika te kunnen brengen.

Case IH is momenteel in Oostenrijk al bezig om Microsoft HoloLens te testen om onderhoudswerkzaamheden te stroomlijnen. Dankzij real-time holografische interacties kunnen de klanten in staat worden gesteld om handsfree te werken en 'smart' te communiceren. Het resultaat is een nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande diagnose en een verbetering van de productiviteit.

Hologrammen

Met Microsoft HoloLens worden hologrammen in het gezichtsveld van de gebruiker weergegeven en de omgeving wordt in kaart gebracht, zodat de gebruiker in staat wordt gesteld om hologrammen in de echte wereld te plaatsen en deze te bewegen zoals gewenst of noodzakelijk is. Dat is de reden waarom de HoloLens volgens Case IH een duidelijk voordeel biedt op twee belangrijke gebieden: assistentie en training op afstand.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  6° / 5°
  90 %
 • Vrijdag
  7° / 4°
  90 %
 • Zaterdag
  4° / 0°
  10 %
Meer weer