Nieuwe+instapmodellen+voor+Puma+trekkerserie
Nieuws
© Eigen Foto

Nieuwe instapmodellen voor Puma trekkerserie

Case IH komt met drie eenvoudige modellen voor de Puma-reeks. De motoren van de modellen 140X, 150X en 165 X voldoen met behulp van scr-techniek aan de stage 4 emissie-eisen.

Case IH Puma 140, 150 en 165 X trekkers hebben een nominaal vermogensbereik van 140, 150 en tot 165 pk. De maximale uitgangsvermogens zijn 175, 190 en 210 pk. De modellen zijn eenvoudig te herkennen aan de naam 'Puma X'.

De nieuwe modellen zijn uitgerust met de 6-traps semi-powershift-transmissie van Case IH met 18 keuzes vooruit en 6 achteruit. De trekkers beschikken standaard over een 540/1.000 toeren aftakas.

Laag dak

De cabine is uitgerust met functies die vooral aantrekkelijk zijn voor veehouders. Denkt bijvoorbeeld aan een laag dak om gemakkelijk in gebouwen te kunnen komen en een deur aan de rechterkant naast de deur aan de linkerkant van de trekker.

Een volledige lijst met optioneel apparatuur betekent dat de nieuwe modellen van Puma uitgerust kunt worden met extra functies en opties, inclusief geleidings- en automatische stuursystemen en het recent geïntroduceerde adaptieve stuursysteem.

Omwentelingen

Het aantal omwentelingen van het stuurwiel van aanslag tot aanslag kan daarbij worden aangepast overeenkomstig de werkzaamheden. Op de optielijst staat ook een mechanische cabinevering.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  6° / 4°
  60 %
 • Vrijdag
  6° / 3°
  70 %
 • Zaterdag
  5° / 1°
  20 %
Meer weer