Goud+voor+Boer%27n+Trots+kaas+van+Kaamps+in+Wisconsin
Nieuws
© Archief

Goud voor Boer'n Trots kaas van Kaamps in Wisconsin

Na een bekroning met goud tijdens de World Cheese Awards in 2015 en brons tijdens de International Cheese Awards in 2016, heeft Landgoed Kaamps uit Deurningen met de Boer'n Trots honing geitenkaas opnieuw goud weten binnen te slepen tijdens de World Championship Contest in Wisconsin.

Met 99,6 punten bleef de kaas onder andere Frico Chevrette Matured PDO en Old Amsterdam Geitenkaas voor. De kazen werden door internationale juryleden gekeurd. De juryleden beoordeelden de kazen onder andere op smaak, geur, consistentie en uiterlijk.

Iedere kaas begint met 100 punten. Per 'defect' worden er punten afgetrokken. De Boer'n Trots Honing geitenkaas bevat een vleugje honing. Daarnaast wordt de korst ingesmeerd met bloemenhoning.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  21° / 13°
  50 %
 • Maandag
  25° / 13°
  10 %
 • Dinsdag
  26° / 14°
  10 %
Meer weer