Ben Volker nieuwe FromFarmers-voorzitter

Melkveehouder Ben Volker is vanaf 1 januari 2018 de nieuwe voorzitter van het bestuur van de Coöperatie FromFarmers U.A..

Ben+Volker+nieuwe+FromFarmers%2Dvoorzitter
© ForFarmers

Volker neemt de voorzittersrol over van Jan Eggink, die de functie van algemeen bestuurslid gaat vervullen. De melkveehouder uit het Gelderse Laren ziet het als een logische stap dat Volker de voorzittersrol van hem overneemt.

Ben Volker (1957) heeft een melkveebedrijf in Bad Nieuwe Schans en is sinds de oprichting van zijn melkveebedrijf lid van de coöperatie. 'FromFarmers heeft een unieke positie als grootaandeelhouder van het beursgenoteerde ForFarmers. Ik zie het als mijn taak om de belangen van de leden zo goed mogelijk te behartigen, net als Jan al jaren heeft gedaan.'

Leden

Eggink heeft zich de afgelopen jaren met veel enthousiasme ingezet als voorzitter van Coöperatie FromFarmers. 'Het goede overleg en de open communicatie met de leden, ook in enerverende tijden, hebben ons gebracht waar we nu staan. We kunnen trots zijn op onze moderne en vitale coöperatie, die past bij deze tijd.'

Eerder dit jaar werd het bestuur van de coöperatie uitgebreid van twee naar vijf bestuurders. Coöperatie FromFarmers is een coöperatie met ruim 4500 leden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  28° / 14°
  5 %
 • Zaterdag
  30° / 15°
  20 %
 • Zondag
  22° / 16°
  90 %
Meer weer