Melkveehouder opent beursdag Amsterdam

Met een gongslag opende melkveehouder Arjan Schrijver uit Dalfsen en klant van ForFarmers dinsdag om 9 uur de beurshandel op Euronext.

De beurs nodigt iedere ochtend een gast uit, die deze officiële beursopening mag verrichten. Aanleiding voor Euronext om ForFarmers uit te nodigen, is de jaarlijkse uitreiking van de Agroscoopbokalen. Die vond op 9 mei plaats.

ForFarmers reikt deze bokalen uit aan klanten die in hun sector (melkvee, melkgeiten, vleesvee, varkens, legpluimvee, vleespluimvee, loonwerk of biologisch) uitzonderlijk met hun bedrijf presteerden. Enkele winnaars reisden dinsdag naar Amsterdam af voor dit bijzondere moment. Schrijver zelf viel overigens dit jaar niet in de prijzen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  17° / 8°
  15 %
 • Zaterdag
  15° / 11°
  70 %
 • Zondag
  15° / 12°
  50 %
Meer weer