Melkveehouder opent beursdag Amsterdam

Met een gongslag opende melkveehouder Arjan Schrijver uit Dalfsen en klant van ForFarmers dinsdag om 9 uur de beurshandel op Euronext.

De beurs nodigt iedere ochtend een gast uit, die deze officiële beursopening mag verrichten. Aanleiding voor Euronext om ForFarmers uit te nodigen, is de jaarlijkse uitreiking van de Agroscoopbokalen. Die vond op 9 mei plaats.

ForFarmers reikt deze bokalen uit aan klanten die in hun sector (melkvee, melkgeiten, vleesvee, varkens, legpluimvee, vleespluimvee, loonwerk of biologisch) uitzonderlijk met hun bedrijf presteerden. Enkele winnaars reisden dinsdag naar Amsterdam af voor dit bijzondere moment. Schrijver zelf viel overigens dit jaar niet in de prijzen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  12° / 10°
  80 %
 • Woensdag
  14° / 7°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 6°
  70 %
Meer weer