Koppert vernieuwt boek over plagen en oplossingen

Koppert Biological Systems heeft maandag het eerste exemplaar van het vernieuwde boek 'Knowing and Recognizing' gepresenteerd op de Annual Biocontrol Industry Meeting (ABIM) in het Zwitserse Bazel.

Koppert+vernieuwt+boek+over+plagen+en+oplossingen
© Koppert Biological Systems

Het boek over plagen en hun biologische oplossingen is compleet herzien en uitgebreid met een sectie microbiologie. 'Knowing and Recognizing' telt nu 443 pagina's met bijgewerkte informatie, tientallen illustraties van levenscycli en ruim 700 foto's van de meest voorkomende plagen, ziekten en hun natuurlijke oplossingen.

De eerste editie van 'Knowing and recognizing' werd 25 jaar geleden gepubliceerd en het boekwerk is voor het laatst in 2003 herzien. De editie van dit jaar is de meest uitgebreide in de serie. Algemeen directeur Paul Koppert, spreker op de ABIM, overhandigde het eerste exemplaar aan Willem Ravensberg, President van de International Biological Manufacturers Association (IBMA).

Kennisdeling

De directeur van Koppert legde tijdens de uitreiking uit waarom het boek zo belangrijk is voor het bedrijf: 'Koppert is ervan overtuigd dat kennisdeling een belangrijke rol speelt in het bereiken van een 100 procent duurzame land- en tuinbouw. We vinden het belangrijk om onze kennis te delen.' In november verschijnt ook een Engelse versie van het boek.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 13°
  20 %
 • Maandag
  23° / 14°
  10 %
 • Dinsdag
  18° / 16°
  80 %
Meer weer