Tien boerderijwinkels naar finale Pimp My Farmshop

Ruim veertig agrarische bedrijven meldden zich aan voor de actie Pimp My Farmshop. De tien finalisten zijn gekozen door het publiek en door een vakjury. De finale is op 10 oktober.

De winnaars krijgen een een restyling van hun boerderijwinkel. De actie Pimp My Farmshop is onderdeel van de campagne 'Over de vloer bij de boer', die de afstand tussen consumenten en het boerenerf moet verkleinen. De actie heeft als doel de vindbaarheid en marktpositie van de boerderijwinkel te verbeteren.

De tien finalisten zijn Bioboerderij 't Schop in Hilvarenbeek, biologisch melkveebedrijf en kaasmakerij Kleinlangevelsloo in Raalte, Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom in Bunschoten, kaasboerderij Heileuver in Dalmsholte, Kaasboerderij de Buitenhoeve in Haaften, De Walhoeve in Tilburg, Landwinkel Nieuw Slagmaat in Bunnik, Boshoeve Sprankenhof in Udenhout, Zuuver in Buurse en Boerderij Buitenverwachting in Hoogmade.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  5° / 1°
  40 %
 • Vrijdag
  7° / 0°
  40 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
Meer weer