Beurs+GrootGroenPlus+drie+jaar+langer+in+Zundert
Nieuws
© Eigen Foto

Beurs GrootGroenPlus drie jaar langer in Zundert

Vakbeurs GrootGroenPlus zal ook van 2018 tot en met 2020 op de huidige locatie in Zundert worden gehouden.

Dit jaar is het laatste jaar van de in 2013 met de CLTV Zundert gesloten vijfjarige locatieovereenkomst. Na overleg is besloten om die overeenkomst met drie beursjaren te verlengen. Deze verlenging brengt een aantal voordelen met zich mee.

Een voordeel van het verlengen van de locatieovereenkomst is dat er meer mogelijkheden komen tot verdere aankleding van het complex, bijvoorbeeld door een meerjarige investering.

Plan uitwerken

Het plan hiervoor wordt momenteel met de leveranciers besproken en verder uitgewerkt. Zo wordt gedacht aan extra aandacht voor het levende groen, dat in feite al jaren van de deelnemers in bruikleen is, maar niet altijd tot zijn recht komt.

In samenwerking met een uitgeverij wordt een filmstudio gerealiseerd, waar deelnemers en bezoekers welkom zijn voor een vak- en inhoudelijk gerelateerd interview, dat live wordt uitgezonden.

Andere voorbeelden zijn uitbreiding van de in 2016 opgerichte beursbibliotheek, een speciale informatieve plantenshow en verschillende out-of-the-box belevenissen, zoals een barbier en brocante zaak.

Na de zomer kunnen de deelnemers aan GrootGroenPlus 2017 gebruik maken van nog een extra plus: de uitbreiding van het bedrijfsprofiel met een volledig vernieuwde versie van VARB, een elektronisch vraag- en aanbodsysteem.

Thema

De 27e editie van vakbeurs GrootGroenPlus kent als thema 'My Favourite Plant!'. Dit is een voortzetting en verdere uitdieping van het thema uit 2016. In 2017 zijn daar extra plussen aan gekoppeld.

De vakbeurs is dit jaar van 4 tot en met 6 oktober. Inschrijven is nog mogelijk, er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  22° / 8°
  10 %
 • Dinsdag
  21° / 14°
  70 %
 • Woensdag
  18° / 13°
  60 %
Meer weer