Beyne+hervat+productie+van+schijveneg+TerraDiscpro
Nieuws
© Eigen Foto

Beyne hervat productie van schijveneg TerraDiscpro

Beyne gaat de productie van de voormalige Vogel&Noot schijveneggen TerraDiscpro hervatten. Dat heeft het Belgische bedrijf bekend gemaakt.

Binnen afzienbare tijd zal het volledige gamma aan vaste, getrokken en klapbare machines opnieuw verkrijgbaar zijn. Als eerste worden de schijveneggen met een breedte van 3 meter, 3,5 meter en de klapbare van 5 meter opnieuw aangeboden.

Beyne garandeert dat de TerraDiscpro aan dezelfde strenge eisen zal voldoen en dit aan een prijscompetitief niveau. Doordat de productie van de schijveneggen met exact dezelfde opties en componenten wordt hervat, kan Beyne dan ook een snelle opstart verzekeren.

Dealernetwerk

De machines zijn verkrijgbaar via het bestaande Beyne-dealernetwerk. Aan de voormalige Vogel&Noot-dealers wordt eveneens de mogelijkheid geboden deze machines verder te verdelen. Eveneens zullen alle wisselstukken voor het TerraDiscpro gamma, inclusief slijtonderdelen, opnieuw verkrijgbaar zijn.

TerraDiscpro is in Europa één van de meest succesvolle grondbewerkingsmachines van Vogel&Noot, die bekend staat voor zijn optimale werking en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door de aanhoudende vraag wil Beyne de productie van deze schijveneggen dan graag voortzetten.

Landbouwspuiten

Beyne is een Belgische producent van landbouwspuiten die reeds meer dan veertig jaar ervaring heeft in het vervaardigen van hoogwaardige landbouwmachines. Alle Beyne landbouwspuiten worden op maat van de klant gemaakt.

Beyne ziet deze nieuwste uitbreiding met de voormalige Vogel&Noot schijveneggen vol vertrouwen tegemoet en hoopt binnenkort nog een aantal producten aan haar gamma toe te voegen.

Weer

 • Woensdag
  19° / 10°
  20 %
 • Donderdag
  20° / 11°
  10 %
 • Vrijdag
  21° / 10°
  20 %
Meer weer