Steiger+620+trekker+van+Case+IH+breekt+record
Nieuws
© Eigen Foto

Steiger 620 trekker van Case IH breekt record

De Steiger 820 kniktrekker is de sterkste trekker die ooit door de Nebraska Tractor Test Laboratory (NTTL) in de Verenigde Staten is getest.

De Steiger 620 kniktrekker is het grootste model wieltrekker uit het assortiment van de Amerikaanse trekkerbouwer Case IH. Volgens NTTL levert de trekker de meeste trekkracht van alle trekkers die de Universiteit van Nebraska heeft testte. Het maximum vermogen lag tijdens de test op 594,08 pk (443,01 kW).

De Steiger 620 springt efficiënt om met diesel en AdBleu, zo blijkt uit de gegevens. De trekker verbruikt bij maximaal vermogen 242 gram diesel per kWh. Bij 75 procent belasting verbruikt de trekker 257 gram diesel per kWh. Dit vertaalt zich in lagere bedrijfskosten.

'Deze cijfers worden ondersteund door vergelijkbare resultaten van de Steiger 580, die een verbruik haalde van 243 gram diesel per kWh', zegt Ulrich Sommer van Case IH.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  13° / 8°
  20 %
 • Dinsdag
  13° / 7°
  40 %
 • Woensdag
  13° / 8°
  85 %
Meer weer