Topman+Danish+Crown+naar+Westfleisch
Nieuws
© Shutterstock

Topman Danish Crown naar Westfleisch

De Deen Steen Sönnichsen (50) gaat de top van Westfleisch versterken. Steen werkt sinds 1999 bij Danish Crown en treedt per 1 december 2017 in dienst bij Westfleisch.

Westhfleisch is blij met de komst van Sönnichsen, die meer dan dertig haar ervaring heeft in de vleesbranche. 'Met dit derde directielid zet Westfleisch een structuur neer die de omvang en marktpositie van het bedrijf eer aan doet', reageert het Duitse slacht- en verwerkingsbedrijf.

In de nieuwe directie die per 1 december 2017 wordt gevormd, heeft Carsten Schruck financien, personeel en strategie in zijn portefieulle. Johannes Steinhoff is eerst verantwoordelijke voor verwerking en techniek.Steen Sönnichsen wordt verantwoordelijk voor productie en de afdeling vers vlees en inkoop.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  13° / 2°
  70 %
 • Zondag
  24° / 11°
  60 %
 • Maandag
  18° / 15°
  70 %
Meer weer