Container+Centralen%3A+haak+aan+lange+zijde+plaat
Nieuws
© FloraHolland

Container Centralen: haak aan lange zijde plaat

De nieuwe stalen platen van Container Centralen (CC) krijgen de haken aan de lange zijde. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Oorspronkelijk waren de haken aan de korte zijde van de nieuwe CC Solid bedacht. De reden voor het aanvankelijke ontwerp was het gebruik van één type plaat per container, wat handig is voor het stapelen, tellen en sorteren van platen, aldus CC.

Na nader overleg met partijen in de sierteeltsector bleek er echter een duidelijke voorkeur te zijn voor een CC Solid met haken aan de lange zijde. CC heeft daarom besloten het ontwerp in aansluiting daarop te verbeteren.

Houten plaat

CC heeft nog in overweging hoe de CC Solid wordt geïmplementeerd. De nieuwe stalen plaat vervangt op termijn de houten plaat of beide platen worden naast elkaar gebruikt. Eind maart neemt het bedrijf hierover een beslissing.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  16° / 13°
  60 %
 • Vrijdag
  14° / 9°
  70 %
 • Zaterdag
  14° / 8°
  50 %
Meer weer