Overijssel+zet+Revolving+Fund+in+voor+verkaveling
Nieuws
© hanshike.nl

Overijssel zet Revolving Fund in voor verkaveling

Provincie Overijssel gaat geld uit het Revolving Fund inzetten om ruilgrond aan te kunnen kopen voor verkavelingsprojecten.

Voor het project Steenwijkerland Noordoost komt budget beschikbaar voor de aankoop van 15 hectare ruilgrond. Tijdens het ruilproces wordt de grond weer verkocht en kan de opbrengst van de grond weer ingezet worden in andere projecten.

In Markelo zijn ook nog mogelijkheden voor kavelruil. Daarom wordt de termijn waarop de ruilgrond ingezet moet worden in een kavelruil verlengd tot 11 maart 2018. In de gebieden Rheeze en Brucht zijn de kavelruilen afgerond. De provincie verkoopt eventueel resterende ruilgrond in het gebied.

Het Revolving Fund van de provincie stimuleert het verbeteren van de verkaveling voor de landbouw.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  6° / 3°
  90 %
 • Zondag
  5° / 3°
  60 %
 • Maandag
  3° / 0°
  20 %
Meer weer