Hollandse kalfsburger als ontbijt Grüne Woche

Als opmaat voor de Internationale Grüne Woche (IGW) in Berlijn bracht staatssecretaris Martijen van Dam (EZ) samen met andere bewindslieden een bezoek aan de stand van de VanDrie Group.

Hollandse+kalfsburger+als+ontbijt+Gr%C3%BCne+Woche
© Van Drie

In het kader van de openingsrondgang nuttigden zij daar een kalfsburger in een klein ontbijtformaat. De hele week kunnen bezoekers aan de landbouwbeurs allerlei kalfsvleesgerechten proeven en zich informeren over de hoogwaardige kwaliteit en de bereiding van het malse vlees.

De VanDrie Group is wereldwijd de toonaangevende producent van kalfsvleesspecialiteiten en heeft zich gecommitteerd aan veiligheid en duurzaamheid. Vrijwel alle fasen uit de leveringsketen zijn in de bedrijvengroep geïntegreerd, van boer tot vleesverwerker.

Goed in transparantie

Dit jaar is de groep op de Transparantiebenchmark van het Nederlandse ministerie van Economische Zaken 36 plaatsen gestegen naar plaats 54. Deze ranglijst is de afspiegeling van het jaarlijkse onderzoek naar de kwaliteit van maatschappelijk verantwoord ondernemen bij de Nederlandse ondernemingen.

Met plaats 54 is de VanDrie Group het hoogst genoteerde familiebedrijf op de lijst.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer