Promotie+van+Nederlands+kalfsvlees+in+Tokyo
Nieuws
© beefandsteak.nl

Promotie van Nederlands kalfsvlees in Tokyo

VanDrie Group promoot kalfsvlees op de Foodex Japan 2015, de internationale voedsel- en drankenbeurs. Van Drie ziet Japan als een belangrijke groeimarkt.

Henny Swinkels van Van Drie: 'Nederlands kalfsvlees wordt geproduceerd onder strikte kwaliteitseisen. Kalfsvlees is niet alleen lekker, maar is bovendien mager, mals en licht verteerbaar.'

Weinig calorieën

'Het bevat weinig calorieën en een laag gehalte aan cholesterol en laat zich makkelijk combineren met allerlei garnituren, groenten en kruiden. Hierdoor sluit kalfsvlees goed aan bij de hoge eisen die gesteld worden door de moderne Japanse consument.'

Van Drie exposeert op de Foodex in hal 5, standnummer F03.

Bekijk meer over:

Weer

  • Vrijdag
    7° / 4°
    90 %
  • Zaterdag
    4° / 0°
    10 %
  • Zondag
    4° / 0°
    20 %
Meer weer