Kaasboerderij Schep pakt Ondernemersprijs

Melkvee- en kaasboerderij Schep uit Bergambacht heeft maandagavond in Gouda de Ondernemersprijs Midden Holland 2017 in de categorie MKB gewonnen.

Kaasboerderij+Schep+pakt+Ondernemersprijs
© Eigen Foto

De kaasboerderij van Jaap Schep en Rianne de Wit uit het Groene Hart was genomineerd met AcaciaWater en Eteck Energie Bedrijven. Volgens het juryrapport is Schep 'Een geweldig mooi familiebedrijf, gevestigd in het hart van de groene Krimpenerwaard.'

Verder roemt de jury de kaasboerderij vanwege de omvang van 500 koeien en de verkoop van de kaas tot ver over de grenzen.

Duurzaam

Voor Melkvee- en kaasboerderij Schep is duurzaam werken een must. Zij werken hard om de ammoniakuitstoot met 20 procent te reduceren, de waterkwaliteit de verbeteren en bodemdaling in het prachtige gebied tegen te gaan, aldus het juryrapport

In de winkel vinden de eigen boerenkaas, maar ook diverse streekproducten en niet te vergeten het eigengemaakte 'Schep'ijs gretig hun aftrek. 'Kortom, Kaasboerderij Schep onderscheidt zich op vele fronten!', liet juryvoorzitter Nicole Stigter weten.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer