Omzet+Dutch+Flower+Group+stijgt+4+procent
Nieuws
© FloraHolland

Omzet Dutch Flower Group stijgt 4 procent

De omzet van de Dutch Flower Group is met 4 procent gestegen in 2016, meldt het concern.

De verhoogde omzet noopt het handelsconcern, bestaande uit dertig zelfstandige handelsbedrijven in bloemen, boeketten, planten en decoratief groen die hun producten bij zowel de grootschalige retail als de importerende groothandel afzetten, uit te breiden. Er is een toenemende behoefte aan ruimte voor de verwerking, aldus de Dutch Flower Group.

Dit betekent dat er onder meer op het bedrijventerrein FloraHolland Zuid in De Kwakel bij een aantal bedrijven binnen de Dutch Flower Group wordt uitgebreid en verbouwd. Tevens staat er op korte termijn nieuwbouw gepland. Deze nieuwbouw zal de komende maanden plaatsvinden naast de bedrijven Bloom en Greenex. De verwachting is dat alle bouwactiviteiten eind 2017 zijn voltooid.

Moderne verwerkingsruimte

Dutch Flower Group bouwt 10.000 vierkante meter aan geconditioneerde ruimtes bij. Hier zal onder meer de verwerking van handgebonden boeketten en planten voor winkelketens worden gerealiseerd. 'De bouw is state-of-the-art en zal volledig voorzien worden van LED verlichting, super geïsoleerde vloeren en wanden, warmteterugwinning en vele andere technische oplossingen om zo min mogelijk energie te gebruiken binnen de bedrijfsprocessen.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  13° / 8°
  80 %
 • Zaterdag
  14° / 8°
  70 %
 • Zondag
  16° / 9°
  70 %
Meer weer