Naomi van As promoot het appelras Junami

De bekende hockeyster Naomi van As zet zich namens Inova Fruit komend jaar in om het appelras Junami bij een sportieve doelgroep onder de aandacht te brengen.

Naomi+van+As+promoot+het+appelras+Junami
© Jasper van de Gein Fotografie

Met een reclamecampagne stelt Inova Fruit zichzelf tot doel om de dalende consumptie van appels in Nederland te keren. De gemiddelde Nederlander eet nog slechts 18 kilo appels gemiddeld per jaar, enkele jaren geleden was dat nog 21 kilo. Inova Fruit is een organisatie die zich bezighoudt met de ontwikkeling van hardfruitrassen.

De aandacht van de Junami-campagne is gericht op de winkelvloer. Daar moet de consument geprikkeld worden om appels van dit clubras te kopen. Verder is het de bedoeling om een miljoenenpubliek te bereiken via radio en online media. In veel reclame-uitingen zal Naomi van As een prominente rol spelen.

Volume 5 procent meer

In een persbericht verklaart Philip Smits van Inova Fruit dat de kwaliteit van Junami dit jaar opnieuw uitstekend is en dat de appel vrijwel jaarrond geleverd kan worden. Het geoogste volume van Junami is 5 procent hoger dan vorig jaar. In Nederland is de productie stabiel, de meeste groei vindt plaats in Duitsland en Engeland.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  20 %
 • Zondag
  22° / 12°
  20 %
Meer weer