Avebe+wint+prestigieuze+managementprijs
Nieuws
© Avebe

Avebe wint prestigieuze managementprijs

Een team van Avebe behaalde afgelopen week de derde plaats in de Fresh Connection Global Challenge in Miami. Dit betreft een competitie tussen teams van grote internationale bedrijven die laten zien hoe ze de onder meer verkoop- en productieplanning beheersen. Het team met vijf medewerkers van Avebe plaatste zich voor de strijd om de wereldtitel na het behalen van de Nederlandse titel eerder dit jaar.

The Fresh Connection is een virtueel bedrijf waarin alle facetten van Supply Chain Management aan bod komen. De teams krijgen de opdracht om te laten zien hoe ze omgaan met uitdagingen als mislukte oogsten, productinnovaties en bijvoorbeeld verrassende concurrentie. Het team met het beste plan werd uiteindelijk tot winnaar uitgeroepen

Het team van Avebe nam het in Miami onder meer op tegen teams van bedrijven uit Rusland, China en Brazilië. Ook had bijvoorbeeld een team van een grote internationale concern als Coca-Cola zich geplaatst voor de eindstrijd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  6° / 1°
  10 %
 • Donderdag
  9° / 4°
  60 %
 • Vrijdag
  7° / 4°
  10 %
Meer weer