Inrichtingplannen+voor+buitengebied+Uffelte
Nieuws
© Huisman Media

Inrichtingplannen voor buitengebied Uffelte

Landschapsbeheer Drenthe gaat het buitengebied van Uffelte aanpakken via verbetering van particuliere erven en percelen.

Samen met gemeente Westerveld en Dorpsbelangen Uffelte zoekt Landschapsbeheer Drenthe grondeigenaren in het buitengebied die willen meedoen in een landschapsproject en landschapselementen willen verbeteren of aanleggen.

Plan

De gegadigden krijgen op basis van hun wensen en behoeften een plan voor de inrichting of het beheer van hun terrein. Dankzij een bijdrage van de gemeente Westerveld en de Nationale Postcode Loterij kan voor vijftien eigenaren plantgoed en materialen zoals nestkasten beschikbaar worden gesteld.

Meer info: landschapsbeheerdrenthe.nl

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  11° / 7°
  50 %
 • Zondag
  10° / 8°
  70 %
 • Maandag
  11° / 3°
  90 %
Meer weer