Belastingexpert Van den Kerkhof geridderd

Bert van den Kerkhof, belastingdeskundige bij ABAB Accountants, is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de onderscheiding dinsdag op het stadhuis van Tilburg.

Belastingexpert+Van+den+Kerkhof+geridderd
© VLB

Van den Kerkhof is vooral op agrarisch gebied actief. Zo is hij al vijftien jaar voorzitter van de Vaksectie Recht van de vereniging van agrarische accountantsbureaus VLB.

Hij kreeg het lintje met name vanwege zijn inzet in die functie. Van den Kerkhof heeft met veel energie de belangen van agrarisch ondernemers in Nederland op het gebied van de agrofiscaliteit behartigd.

Bedrijfsopvolging

De belastingdeskundige nam onder meer het initiatief voor de besprekingen met de Belastingdienst en het ministerie van Financiën over de bedrijfsopvolgingsregeling.

Het resulteerde vorig jaar, na vijf jaar overleg, in nieuwe landelijk geldende afspraken over de waardering van agrarische bedrijven bij een bedrijfsopvolging.

Adviseur LTO

Van den Kerkhof is adviseur van LTO Nederland op agrofiscaal terrein. In die functie levert hij een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming en het behoud van fiscale regelingen voor de land- en tuinbouw.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  14° / 6°
  10 %
 • Maandag
  10° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  50 %
Meer weer