Campina komt met eigen kaas

Campina produceert sinds kort kaas onder eigen merk in de supermarkt. Inmiddels is de eerste Campina-kaas in supermarkten van Albert Heijn te vinden, volgende week volgt Jumbo.

Campina+komt+met+eigen+kaas
© campina

Campina-kaas is volgens de producent 100 procent natuurlijk en bevat geen toegevoegde kleurstoffen. Dat is te zien aan de lichtere kleur van het kaasassortiment.

'Campina is het grootste zuivelmerk van Nederland. Een boterham met kaas is niet weg te denken uit de Nederlandse eetcultuur', stelt Berndt Kodden, managing director FrieslandCampina Branded Netherlands.

Voedingsstoffen

Kodden noemt het daarom een 'logische stap voor Campina om kaas van Nederlandse bodem te introduceren die rijk is aan voedingsstoffen'.

Het Campina-kaasassortiment bestaat uit plakken en stukken in vier smaken: jong, jong belegen, belegen en extra belegen. Nieuw is ook 'Campina Koetjeskaas', jonge kaas in de vorm van een koetje.

Weidemelk

De jonge en jong belegen kazen zijn gemaakt van Nederlandse weidemelk. Vanaf eind maart is de belegen kaas ook gemaakt van weidemelk. Voor de extra belegen variant geldt dit vanaf begin mei.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    17° / 8°
    20 %
  • Donderdag
    14° / 7°
    20 %
  • Vrijdag
    12° / 7°
    70 %
Meer weer