Campina+weer+in+AH%2Dschap+na+boerenactie
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Campina weer in AH-schap na boerenactie

Er staat weer Campina-melk in de schappen van Albert Heijn in Borculo. Melkveehouder Erwin Wunnekink uit Haarlo is vorige week een Facebookactie begonnen omdat Albert Heijn Borculo de Campina-melk verving door de melk van het AH-huismerk.

Op Facebook liet Wunnekink weten teleurgesteld te zijn in de supermarkt. 'Is het een idee dat u nog eens nadenkt over de keuze om Campina-melk uit het schap te halen? U had het misschien niet bedacht, maar u steunt er de lokale economie mee.'Albert Heijn Borculo laat via Facebook weten ook trots te zijn op de lokale economie. Daarom staat de Campina-melk inmiddels weer in het schap.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  11° / 4°
  20 %
 • Zondag
  8° / 4°
  20 %
 • Maandag
  6° / 3°
  60 %
Meer weer