Nieuwe+bestuurders
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Nieuwe bestuurders

Het waren inspirerende dagen in de bosrijke omgeving van de Holthurnsche Hof in Berg en Dal. Bij velen beter bekend als Ons Erf, de volkshogeschool waar menigeen goede herinneringen koestert aan een meerdaags verblijf.
Wij waren twee dagen op deze locatie om ‘op de hei’ met het complete bestuur van ZLTO eens de tijd te hebben om samen door te praten over de vele uitdagingen waar we als ZLTO en als land- en tuinbouw zoal voor staan.
Teambuilding en verdelen van taken, de langetermijnagenda bespreken en ook even terugblikken op de laatste maanden en dat in een collegiale sfeer met een uitgebreide kennismaking.
Want het bestuur is na de algemene vergadering van vorige week op drie plaatsen vernieuwd.
Met Joris Baecke voor Zeeland, Janus Scheepers voor Midden-Brabant en Jeannette van de Ven namens de dierlijke sectoren hebben we waardige opvolgers voor Peter de Koeijer, Herman van Ham en Maarten Rooijakkers ‘binnengehaald’.
Eerder al verwelkomden we binnen ZLTO Gerard Nabuurs, als vervanger voor Peter Brouwers (regio Oost-Brabant), en Remco Beekers, voor Kees Coppens (regio West-Brabant), als nieuwe bestuurders.
Zo is in een jaar tijd meer dan helft van het bestuur vernieuwd.
Ik concludeer dat we na afgelopen week ‘er klaar voor zijn’ om schouder aan schouder onze leden bij te staan en de belangen van de land- en tuinbouw op een moderne en positieve manier te behartigen.
U kunt op ons rekenen.

Hans Huijbers

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  19° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  20° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  21° / 12°
  50 %
Meer weer