Delta+Titanium+van+de+kaart
Nieuws
© crv

Delta Titanium van de kaart

De fokstier Delta Titanium keert in december niet terug in het actuele stierenaanbod van CRV. De stier had een moeilijk karakter waardoor hij niet meer te hanteren was. Om de veiligheid van de stierverzorgers te garanderen, is hij afgevoerd.

Er is van Titanium nog een beperkte hoeveelheid sperma in voorraad. Dit blijft beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Volop benut

Titanium kreeg in augustus zijn eerste fokwaarden op basis van dochters. Inmiddels zijn er al bijna 1000 dochters aan de melk. Volgens eigenaar CRV kenmerken zijn dochters zich als efficiënte, makkelijk te managen koeien met opvallend goede gezondheidseigenschappen.

Daarin lijkt hij op zijn volle broer Delta Atlantic, die gewoon beschikbaar blijft binnen het aanbod van CRV.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  21° / 9°
  20 %
 • Woensdag
  26° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  30° / 15°
  10 %
Meer weer