Zorgboerderij bekroond

Drunen - Zorgboerderij Giersbergen in Drunen heeft een internationale certificering toegekend gekregen door het ENPP-Böhm Instituut in het Duitse Bochum. ENPP staat voor Europees Netwerk voor Psychobiografisch verpleegkundig onderzoek. Het instituut bewaakt en verbetert het activerende behandelmodel voor dementie, ontwikkeld door de Oostenrijker Erwin Böhm.
Aan het instituut zijn ruim 110 instellingen verbonden in alle Duitstalige landen, Frankrijk en Groot-Brittannië. Zorgboerderij Giersbergen is de eerste Nederlandse instelling. Het aantal aangesloten instellingen groeit overal snel, vooral omdat sinds kort sprake is van brede maatschappelijke waardering en erkenning.
Beter dan Nederlandse modellen heeft het model van Böhm een inhoudelijk kwaliteitskeurmerk en zijn de effecten op basis van universitair onderzoek bewezen. Zorgboerderij Giersbergen is al langer gespecialiseerd in dagopvang en begeleiding van mensen met geheugenproblemen. Aan de certificering is een uitzonderlijk hoge waardering gekoppeld.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer