Paard+zoekt+koper%3A+Horse+Dating
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Paard zoekt koper: Horse Dating

Koper zoekt paard en paard zoekt nieuwe eigenaar. Waar kunnen beide partijen beter tot elkaar komen dan in een manege? Vereniging Eigen Paard organiseert een 'Horse Dating' tijdens Balans Hippique in Beuningen.

Horse Dating heeft als doel kopers en verkopers van paarden en pony’s bij elkaar te brengen, waarbij vereniging Eigen Paard als onafhankelijke deskundigen het juiste paard bij de juiste koper tracht te vinden.

De vereniging gaat op basis van het opgegeven profiel van de koper actief op zoek naar pony’s of paarden.

Adviseurs

Tijdens de Horse Dating-dag zelf kunnen eventuele kopers de geselecteerde paarden uitproberen onder begeleiding van de onafhankelijke adviseurs onder leiding van Gert van den Hoorn.

Zij beoordelen de kwaliteiten van de paarden en geven onafhankelijke en uitgebreide informatie over het paard, zodat de koper weet wat hij/zij kan verwachten. Zij begeleiden en adviseren de kopers tijdens het gehele traject wat komt kijken bij het aanschaffen van een paard.

Eerste editie

De eerste editie van Horse Dating vindt op 21 november plaats tijdens het evenement Balans Hippique op Hippisch Centrum La Grande te Beuningen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  5° / 2°
  40 %
 • Vrijdag
  6° / -1°
  40 %
 • Zaterdag
  7° / 5°
  20 %
Meer weer