Conroy+en+Widmer+keuren+HHH
Nieuws
© ddd

Conroy en Widmer keuren HHH

Pat Conroy uit de VS Stefan Widmer uit Zwitserland nemen respectievelijk zwartbont en roodbont voor hun rekening tijdens de HHH-show op 11 en 12 december. Conroy neemt ook de jurering van de Young Breeders voor zijn rekening.

Pat Conroy woont in Angola, een kleine stad in Indiana, USA. Hij is op diverse wijze betrokken bij de fokkerij, hij treedt op als zowel jurylid, cowfitter en handelsman in topvee.

Hij heeft op verschillende shows in de USA, Canada en Zuid-Afrika gejureerd. In 2012 was Conroy assistent jurylid op de World Dairy Expo International Junior Holstein Show, waarna hij in 2013 als hoofdjury heeft opgetreden op dezelfde Junior Holstein Show. In 2014 heeft hij opgetreden als assistent jurylid op de World Dairy Expo International Holstein.

Stefan Widmer

Stefan Widmer is docent Veeteelt aan de landbouwschool Inforama in Zollikofen. Daarnaast runt hij een gemengd bedrijf met akkerbouw en melkvee in Mühledorf (SO) tezamen met zijn ouders. Sinds 2002 treedt Widmer regelmatig op als jurylid op regionale en nationale shows.

Hij heeft onder andere gejureerd in Luxemburg, Frankrijk, Portugal, Azoren, Tsjechië, Polen en in Estland. In 2010 heeft hij de nationale Holstein-Show in Bulle gejureerd, en in 2013 de Open Dairy Show in Bulle. In januari 2015 heeft hij met veel enthousiasme de Holstein Show op de Swiss Expo gejureerd.

Op vrijdag 11 december vinden de strijd tussen de Young Breeders plaats, gevolgd door de Tulip Holstein Sale. Zaterdag 12 december is de individuele keuring.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  4° / 0°
  10 %
 • Maandag
  4° / -3°
  40 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  60 %
Meer weer