Verbinden

We zeggen het vaak; we moeten meer verbinden. Verbinden met leden, met onze omgeving en met stakeholders. ‘Maar we doen al zoveel’, hoor ik dan vaak. En dat klopt! Als ik naar de afgelopen periode kijk, ben ik blij te zien dat er met zoveel enthousiasme verschillende open dagen worden gehouden bij onze leden.
Ook heb ik in verschillende dagbladen mooie verhalen gelezen van onze jongeren uit de land- en tuinbouw waarin zij hun passie met iedereen deelden. En ik zie het enthousiasme waarmee een aantal afdelingen bezig is met de voorbereiding en uitvoering van oogstvieringen in ons gebied. Verbinden met de leden en hun omgeving is veelal een van de uitgangspunten bij de keuze van de locatie en vorm en inhoud van deze vieringen.
En er staat nog meer op stapel. Een Ladies Event vanuit de vakgroep Varkenshouderij bijvoorbeeld, waarbij vrouwen die actief zijn in deze sector zich met elkaar verbinden en ervaringen en ideeën uitwisselen rondom maatschappelijke waardering. Kortom; veel activiteiten gericht op het verbinden met elkaar en anderen.
Toch zouden we ons als ambassadeurs van de land- en tuinbouw best nog meer mogen laten zien. Zowel aan elkaar, maar zeker ook aan maatschappij in de breedste zin van het woord. Dit draagt bij aan de acceptatie van ons mooie ondernemerschap en onze belangrijke bijdrage aan die maatschappij, want die is er zeker!
Laten we tal van momenten en activiteiten aanpakken om deze mooie kansen te benutten. Of het nu gaat om een individueel bedrijf, een afdeling of vakgroep; iedere bijdrage, hoe klein of groot ook, helpt ons een stapje verder.
Helpt u hieraan mee?

Remco Beekers

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer