Ctgb laat negen nieuwe middelen toe

Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) verleent aan negen gewasbeschermingsmiddelen een toelating.

Ctgb+laat+negen+nieuwe+middelen+toe
© Nieuwe Oogst

Decis plantenspray is toegelaten als insectenbestrijdingsmiddel in de teelt van aardappelen, veel vollegrondsgroentegewassen, kruidgewassen, rozen en andere sierbeplanting.

Schimmelbestrijding

Palmas en Nautile WP zijn als schimmelbestrijdingsmiddelen toegelaten in de teelt van aardappelen.

Het schimmelbestrijdingsmiddel Penbotec 400 SC is toegelaten door middel van een toepassing na de oogst voorafgaand aan de bewaring in appel en peer.

Profilux is toegelaten als schimmelbestrijdingsmiddel in de teelt van aardappelen vanaf groeistadium BBCH 39.

Propi 25 EC is toegelaten als schimmelbestrijdingsmiddel in de teelt van wintertarwe, wintergerst, winterrogge, zomertarwe, zomergerst, haver, graszaadteelt en cultuurgrasland.

Onkruidbestrijding

Springbok is een onkruidbestrijdingsmiddel. Het middel is toegelaten in winterkoolzaad, sluitkoolachtigen, bloemkoolachtigen, prei, boomkwekerijgewassen, boerenkool, koolrabi, knolraap en koolraap.

Ook Wing P is een onkruidbestrijdingsmiddel. Het middel is toegelaten in een diverse range van gewassen, onder andere maïs, uien, prei, boomkwekerijgewassen en bloembollen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  10° / 2°
  10 %
 • Maandag
  10° / -2°
  0 %
 • Dinsdag
  9° / -2°
  10 %
Meer weer