Aanbod ZLTO voor groepen

De ZLTO Onderwerpenbeurs Dierlijk voor ondernemersgroepen vond op 25 juni plaats in Den Bosch. ZLTO heeft voor afdelingen en studieclubs een speciaal aanbod samengesteld met interessante thema’s.

Met meer bezoekers dan vorig jaar was de Onderwerpenbeurs Dierlijk een drukbezochte bijeenkomst waar veel inspiratie op werd gedaan voor het komende jaarprogramma. ZLTO heeft een specifiek aanbod voor groepen samengesteld.
ZLTO-afdelingen, AJK’s, studieclubs of andere ondernemersgroepen die een bijeenkomst willen organiseren over een van onderstaande onderwerpen, kunnen contact opnemen met ZLTO.
De medewerkers van de ZLTO Informatielijn koppelen uw vraag aan de juiste adviseur of medewerker. Het opvragen van meer informatie is natuurlijk geheel vrijblijvend.
Vrijgekomen agrarische bebouwing (VAB’s); Bepaal zelf wanneer u beregent; ‘Mij overkomt dat niet’; Ken het beleid, ken uw koeien verbeter uw bedrijf; Biomassa als bron van inkomsten en besparen; De zon gaat schijnen als u uw asbest verwijdert; Ken uw resultaten, verbeter uw bedrijf; Boeren in de toekomst; Creëer uw eigen ‘ontwikkelingsruimte’.

Contact

Wilt u over een van deze onderwerpen een avond organiseren of bent u misschien op zoek naar een andere interessante invalshoek? Neem dan contact op met de ZLTO Informatielijn via (073) 2173333 of info@zlto.nl. Meer informatie over de onderwerpen is te vinden op de website van ZLTO.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer