Vion+investeert+%E2%82%AC+4%2E000%2E000+in+locatie+Groenlo
Nieuws
© Douwe Korting

Vion investeert € 4.000.000 in locatie Groenlo

Vion Food wil voor circa € 4 miljoen investeren in zijn productielocatie in Groenlo. De investering maakt deel uit van een groter programma dat tot een optimalisatie van de footprint moet leiden.

Bij die optimalisatie wordt het aantal productielocaties in Nederland en Duitsland teruggebracht en worden overige locaties gemoderniseerd. In Groenlo worden alle activiteiten van biologisch varkensvlees en Good Farming Star geconcentreerd.

Frans Stortelder, Chief Operating Officer Pork Vion Food: 'Door deze investering in onze productielocatie in Groenlo zullen we beter in staat zijn efficiënter en flexibeler te gaan werken. Dit zal onze focus op het optimaal verwaarden van de door ons verwerkte varkens ten goede komen.'

Meer vraag

Stortelder ziet een sterke groei in de vraag naar biologisch varkensvlees en ook de afzet van ons Good Farming Star concept ontwikkelt zich goed: 'Wij willen hierop verder inspelen en gaan alle activiteiten van slacht tot en met consumentenverpakking concentreren in Groenlo.'

In augustus vorig jaar is een significante investering van € 25 miljoen in de Vion Food productielocaties in Zuid-Duitsland aangekondigd en deze investering in de productielocatie Groenlo komt daar bij.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  19° / 5°
  10 %
 • Zaterdag
  21° / 4°
  10 %
 • Zondag
  21° / 8°
  50 %
Meer weer