Stortelder schuift door in Vion top

Frans Stortelder (55) volgt Godert Tegelberg op als chief operating officer (COO) Pork van Vion Food. Hij keerde juli 2014 terug als externe adviseur bij de multinational.

Stortelder+schuift+door+in+Vion+top
© vion food

De voorgenomen benoeming van Stortelder moet een optimale verwaarding van de door Vion Food verwerkte dieren mogelijk maken, door in te spelen op de behoefte van de markt.

Door een betere afstemming van het grote aanbod op de wereldwijde marktvraag, met voor Vion Food open markten, zoals China, Amerika, Japan, Korea en Australië, verwacht Vion Food de resultaten te kunnen verbeteren.

Vleessector

Stortelder heeft zijn sporen verdiend binnen de vleessector. Hij was in het verleden directeur van Sturko uit Doetinchem. Vervolgens leidde hij na de overname van 2001 tot 2003 Dumeco als directievoorzitter.

Na de fusie tot Vion met andere slachterijen vertrok hij. Stortelder keerde zomer vorig jaar terug als terug als externe adviseur.

Tegelberg

Tegelberg blijft in dienst van Vion Food. Hij zal zich toeleggen op groepsbrede projecten inzake de exportmarkten en de verdere integratie met Duitsland.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer