Advies over afbouwen bedrijf

Boeren en tuinders die hun bedrijf afbouwen, lopen tegen veel vraagstukken aan. Binnen het project ‘De wendakker komt in zicht!’ staat ZLTO haar Zeeuwse leden bij in het traject van bedrijfsbeëindiging.

ZLTO wil daarom graag in contact komen met ondernemers die zich in deze laatste fase van hun ondernemerschap bevinden. Het is voor leden mogelijk om met een adviseur in gesprek te gaan om te bekijken hoe deze fase het beste ingevuld kan worden.
De adviseur van ZLTO zet de mogelijkheden en aandachtspunten voor de specifieke situatie op een rij en bespreekt welke opties het beste bij de ondernemer passen en hoe hij of zij dat kan aanpakken.
De gesprekken kunnen voor een beperkt aantal ondernemers kosteloos aangeboden worden. Leden die interesse hebben, kunnen zich aanmelden via de Informatielijn, telefoon (073) 2173333. De ZLTO-adviseurs Luc Veraart, Veronique Verdurmen, Anja Roes, Angelien Hagenaars, John Bal, Jan Pollemans, Ko de Regt en Carla Michielsen nemen dan contact op.

Concurrerende sector

‘De wendakker komt in zicht!’ draagt bij aan de ontwikkeling van een duurzame en concurrerende land- en tuinbouwsector in Zeeland. Het project - onder leiding van Karola Colombijn-Van der Wende - wordt mede mogelijk gemaakt door een financiering van de provincie Zeeland en loopt op 1 mei 2015 ten einde.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 8°
    20 %
Meer weer