Interesse+voor+directvermarkting+in+landbouw
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Interesse voor directvermarkting in landbouw

Adviesbureau WTE Advies gaat naast het reguliere bedrijfsadvies zich meer richten op agrarische directvermarkters zoals boerderijwinkels.

Dit meldt bedrijfsadviseur Wouter van Teeffelen in een persbericht.

Hij spreekt van een strategische keuze die aansluit bij de behoefte van agrarische ondernemers die starten met een boerderijwinkel of een andere wijze van directe levering van producten aan consumenten.

Toegevoegde waarde

'Voor een deel is directvermarkting noodzaak voor agrariërs vanwege het slechte rendement van de land- en tuinbouw. Maar aan de andere kant starten bedrijven ook juist met bijvoorbeeld boerderijwinkels omdat ze een toegevoegde waarde zien voor hun afzet', aldus Van Teeffelen.

Komende donderdag organiseert WTE Advies een Infodag Agrarische Directvermarkting bij boerderijwinkel Natuurlijk Gruun in Ommeren. Diverse sprekers geven daar een toelichting op de mogelijkheid om landbouwproducten rechtstreek aan burgers te verkopen.

Programma Infodag

Meer over het programma van de Infodag is te vinden via de website van De Fruitteeltkrant. De activiteiten van WTE Advies op het gebied van agrarische directvermarkting zijn te volgen via het twitteraccount @directafzet.

Weer

 • Donderdag
  5° / 1°
  40 %
 • Vrijdag
  7° / 0°
  40 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
Meer weer