La Concorde onderdeel A-ware Food Group

Belgisch roomproducent La Concorde is overgenomen door van A-ware Food Group. Door de overname beschikt A-Ware nu over drie zuivelfabrieken om melk tot waarde te brengen.

Naast het produceren van roomproducten in het Belgische Merchtem verwerken kaasmakers in de ‘state-of-the-art’ kaasfabriek in Heerenveen melk van Noord-Nederlandse melkveehouders tot lekkere kaas.

Daarnaast worden in een zuivelfabriek in Coevorden dagverse zuivelproducten gemaakt. ‘Het in eigen beheer verwaarden van melk via roomproducten past in onze strategie om ketens sneller en duurzamer te organiseren’, geeft bestuursvoorzitter Jan Anker aan.

Familiebedrijf

La Concorde is een Belgisch familiebedrijf gevestigd in Merchtem (nabij Brussel). Met een team van gespecialiseerde en toegewijde medewerkers produceren zij hoogwaardige roomproducten zoals slagroom, kookroom en crème fraîche.

De eigenaren zijn blij dat de continuïteit van La Concorde door de overname is geborgd. ‘Als onderdeel van A-ware Food Group kunnen wij ons bedrijf verder laten groeien en verwachten wij het team van medewerkers op termijn te kunnen uitbreiden.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer