Vereenvoudiging+bedrijfsmodel+The+Greenery
Nieuws
© Greenery

Vereenvoudiging bedrijfsmodel The Greenery

The Greenery heeft in het afgelopen jaar na een reorganisatie en een strikte beheersing van de ketenkosten een significante verbetering in het operationeel resultaat weten te bewerkstelligen.

Ondanks de moeilijke marktomstandigheden en een substantieel lager prijsniveau in de AGF-markt zal de onderneming het jaar 2014 naar verwachting met een aanmerkelijk verbeterd netto resultaat afsluiten. De definitieve jaarcijfers worden begin april gepubliceerd.

In 2015 verwacht de onderneming een voortzetting van moeilijke en sterk wisselvallige marktomstandigheden. Een verdere vereenvoudiging van het bedrijfsmodel is essentieel om het bedrijf een solide winstgevende basis in de toekomst te kunnen bieden.

Organisatiestructuur

In het kader van een verdere noodzakelijke beheersing van de bedrijfskosten wordt de organisatiestructuur verder vereenvoudigd. Dit leidt in 2015 tot een verlies van 60 tot 65 arbeidsplaatsen, voornamelijk op het hoofdkantoor van de onderneming.

De helft hiervan betreft het niet verlengen van tijdelijke arbeidscontracten. De beëindiging van het aantal arbeidscontracten voor onbepaalde tijd blijft derhalve beperkt tot circa 30 arbeidsplaatsen.

Uitzendkrachten

The Greenery is in 2015 begonnen met een project waarbij de inhuur van uitzendkrachten wordt vervangen door flexibele arbeidsplaatsinvulling op basis van nieuwe arbeidscontracten.

De afgeslankte organisatiestructuur krijgt in het eerste kwartaal zijn definitieve vorm. Het proces tot vereenvoudiging is al in gang gezet. Medewerkers zijn reeds geïnformeerd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  6° / 4°
  60 %
 • Vrijdag
  6° / 3°
  70 %
 • Zaterdag
  5° / 1°
  20 %
Meer weer