Opvragen+btw%2Dnummer+LTO+Noord+leden
Nieuws
© LTO Noord

Opvragen btw-nummer LTO Noord leden

LTO Noord heeft leden in december gevraagd aan de financiële administratie van LTO Noord hun btw-nummer door te geven en te melden of ze btw-ondernemer zijn. Ruim de helft van de leden heeft inmiddels gereageerd.

Om de Belastingdienst te overtuigen van een groter aftrekpercentage en om de voordelen te kunnen realiseren, is een grotere respons nodig. Daarom stuurt LTO Noord de komende dagen een herinnering per email aan de leden die nog niet hebben gereageerd.

Hoe groter de respons, hoe sterker LTO Noord staat richting de Belastingdienst bij het terugvragen van extra omzetbelasting. Uw medewerking is belangrijk.

Verzendadres

De belangrijkste vragen over deze mail zijn digitaal samengevat. U kunt aan het verzendadres zien dat de herinneringsmail vanuit de LTO Noord-ledenadministratie is verzonden. Het emailadres: ledenadministratie@ltonoord.nl. Daarnaast staat uw lidnummer vermeld in de mail.

Mocht u desondanks toch twijfels hebben bij de afzender, reageer dan via ledenadministratie@ltonoord.nl.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  6° / 2°
  60 %
 • Donderdag
  4° / 1°
  50 %
 • Vrijdag
  7° / 1°
  70 %
Meer weer